Φορέστε πορτοκαλί!

Το πορτοκαλί εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο hot χρώματα και αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα φέτος φαίνεται να είναι το κυρίαρχο χρώμα και στα χείλη. Εάν το αγαπάτε όσο κι εμείς, πάρτε μερικές ιδέες για εντυπωσιακά πορτοκαλί outfits!

Για ένα ιδιαίτερα κομψό και θηλυκό ντύσιμο φορέστε μία πορτοκαλί pencil φούστα με ένα λευκό μεταξωτό top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κάντε αντίθεση προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό κολιέ και μία τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπλε κοβάλτιο.

Για μια στυλάτη εμφάνιση συνδυάστε ένα πορτοκαλί παντελόνι σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο με ένα λευκό t-shirt με μια στάμπα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκές πλατφόρμες, ένα cross body τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα και αρκετά βραχιόλια.

Τέλος, για μια casual εμφάνιση φορέστε ένα boyfriend jean με ένα ριγέ t-shirt και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι πορτοκαλί μπαλαρίνες, ένα πορτοκαλί φουλάρι στο λαιμό σας κι ένα δερμάτινο σακίδιο σε καφέ απόχρωση.