Sporty look

Denim σορτσάκι, sporty t-shirt, sneakers, καπέλο του baseball…Σκέφτεστε τίποτα πιο cute και άνετο για τις εμφανίσεις σας το Σαββατοκύριακο; Εάν αγαπάτε όσο εμείς το sporty look, μάθετε πώς θα το φορέσετε σωστά!

Βασικός κανόνας για το συγκεκριμένο look είναι να μην το παρακάνετε με τα sporty κομμάτια και να συνδυάζετε οπωσδήποτε κάποια πιο κομψά. Τα must-have, λοιπόν, κομμάτια για το sporty chic style είναι:

Sports jackets

Ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψετε ένα casual ντύσιμο σε sporty είναι να προσθέσετε ένα στυλάτο sports jacket. Φοριέται με φούστες, φορέματα, jeans αλλά ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι με ένα denim σορτσάκι, ένα λευκό στενό μπλουζάκι κι ένα ζευγάρι sneakers.

Παντελόνι

Αντί για το κλασικό παντελόνι φόρμας προτιμήστε ένα sweatpant και για περισσότερο στυλ συνδυάστε το με ένα crop top.

Sporty φορέματα

Ένα sporty chic φόρεμα είναι απαραίτητο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σας για το συγκεκριμένο στυλ.

Sneakers

Ένα ζευγάρι sneakers θα πρέπει πάντα να ολοκληρώνει την εμφάνισή σας. Φροντίστε να μην είναι χοντροκομμένα και να έχουν ένα εντυπωσιακό χρώμα, το οποίο όμως να ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας.   

Τα αξεσουάρ

Όταν πρόκειται για το sporty chic trend, σίγουρα δε θα σας φανεί χρήσιμο το κομψό clutch, ούτε θα φορέσετε τα εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια σας. Το συγκεκριμένο στυλ, λοιπόν, απαιτεί τρία αξεσουάρ: ένα σακίδιο, μία boho τσάντα κι ένα καπέλο του baseball.

Το χτένισμα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο sporty chic trend είναι ότι δεν απαιτεί πολύπλοκα χτενίσματα ή οτιδήποτε φανταχτερό. Ο κανόνας είναι : όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο! Για τα μαλλιά σας, λοιπόν, δοκιμάστε αλογοουρές και πλεξούδες.

Το makeup

Θα πηγαίνατε ποτέ στο γυμναστήριο φορώντας ένα κιλό μακιγιάζ; Φυσικά και όχι! Το ίδιο ισχύει και για το sporty look. Διατηρήστε το μακιγιάζ όσο το δυνατό πιο διακριτικό. Αποφύγετε το μακιγιάζ στα μάτια, εκτός από λίγη μάσκαρα κι αν πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε σκιά, προτιμήστε μια σε ανοιχτή απόχρωση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το κραγιόν!