3 ανοιξιάτικα επαγγελματικά looks

Εάν έχετε βαρεθεί να φοράτε στη δουλειά σας το κλασικό μπλε παντελόνι, το λευκό πουκάμισο και τη μαύρη pencil φούστα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Σας προτείνουμε τρία στυλάτα ανοιξιάτικα επαγγελματικά outfits με κομμάτια που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας!  

Ένα φόρεμα και ένα blazer σακάκι είναι ένας κλασικός συνδυασμός κατάλληλος για την εργασία σας. Φορέστε ένα χαριτωμένο φόρεμα, ακόμα και το αγαπημένο σας floral, και το σακάκι σας. Φροντίστε το μάκρος του φορέματος σας να είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση, μια κομψή τσάντα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν το εργασιακό σας περιβάλλον δεν είναι πολύ συντηρητικό, ένα ακόμα στυλάτο outfit είναι να συνδυάσετε ένα φαρδύ σορτς, το μάκρος του οποίου θα πρέπει να φθάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση του μπουτιού σας, με ένα μεταξωτό top και το σακάκι σας. Προτιμήστε να φορέσετε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, αντί για τα ψηλοτάκουνα σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τη τσάντα τύπου βαλιτσάκι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Θέλετε να φορέσετε το denim πουκάμισό σας αλλά σας φαίνεται πολύ casual; Δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με μια pencil φούστα πουά ή floral και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι γόβες σε ουδέτερο χρώμα, ένα ζακετάκι και μια oversized τσάντα.