Κομψή και στην παραλία!

Επειδή κάποιες από εσάς -αρκετά τολμηρές- ήδη έχετε αρχίσει τις εμφανίσεις στην παραλία, θα σας ενημερώσουμε για τα outfits που θα απογειώσουν το στυλ σας! Λοιπόν, τέλειο το denim σορτσάκι, αλλά όχι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, αφού οι περισσότερες αυτό θα επιλέξουν! Μάθετε πώς θα παραμείνετε στυλάτη και κομψή στην παραλία.    

Maxi φορέματα

Ένα maxi φόρεμα θα σας χαρίσει μια glamorous εμφάνιση στην παραλία, αλλά και στο beach bar που θα πάτε στη συνέχεια για ένα ποτό ή στο εστιατόριο. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι flat πέδιλα σε χρυσό ή ασημί και φροντίστε να έχετε μερικά αξεσουάρ στην τσάντα σας για να προσθέσετε στη συνέχεια.

Υπέροχα καφτάνια  

Τα καφτάνια ταιριάζουν απόλυτα με τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες στην παραλία. Πρόκειται για ένα κομμάτι με πολλές δυνατότητες. Φορέστε το χαλαρά με ένα ζευγάρι σαγιονάρες και ένα καπέλο ή με μία ζώνη στη μέση κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Μην ξεχάσετε τα αξεσουάρ

Ακόμα και στην παραλία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποχωριστείτε τα αξεσουάρ σας. Φορέστε μακριά σκουλαρίκια, εντυπωσιακά κολιέ και βραχιόλια αλλά και φουλάρια σε φωτεινά χρώματα τυλιγμένα στο λαιμό σας.