Τα πιο στυλάτα καλοκαιρινά φορέματα!

Ψάχνετε για το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα; Σας παρουσιάζουμε τα πιο στυλάτα, θηλυκά και εντυπωσιακά φορέματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Το floral φόρεμα

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί το καλοκαίρι με ένα floral φόρεμα και ευτυχώς για εμάς τα florals είναι και φέτος από τις πιο hot τάσεις. Είτε επιλέξετε ένα με έντονα χρωματιστά λουλούδια είτε ένα σε pastel αποχρώσεις, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με την απόλυτα θηλυκή εμφάνισή σας όπου κι αν βρεθείτε.

Το λευκό φόρεμα

"Οι γυναίκες σκέφτονται όλα τα χρώματα εκτός από την απουσία χρώματος. Έχω πει ότι το μαύρο τα έχει όλα. Το λευκό επίσης. Η ομορφιά τους είναι απόλυτη. Αποτελούν την τέλεια αρμονία", έχει πει η Coco Chanel! Το λευκό πράγματι είναι ένα υπέροχο, μαγευτικό χρώμα και ειδικά το καλοκαίρι με τη μαυρισμένη επιδερμίδα είναι ό,τι χρειάζεστε στη ντουλάπα σας.

To maxi φόρεμα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα maxi φορέματα θα φορεθούν και φέτος! Ασύμμετρα, σε φωτεινά ή pastel χρώματα, στράπλες, με τιραντάκια...Ό,τι κι αν επιλέξετε σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!

Το pastel φόρεμα

Τα pastel χρώματα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος το καλοκαίρι και γιατί να μην επενδύσετε σε ένα pastel δαντελένιο φόρεμα; Σίγουρα δε θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας!

Το sporty chic φόρεμα

Ναι, φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να βγάλετε την αθλητική πλευρά σας! Τα sporty chic καλοκαιρινά φορέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Το sexy cutout φόρεμα

Εάν έχετε sexy διάθεση, δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα φόρεμα με cutout και σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σας.

Το metallic φόρεμα

Ένα από τα πιο hot στυλ για φέτος είναι το metallic φόρεμα και εάν το προτιμήσετε σίγουρα οι βραδινές σας εμφανίσεις θα είναι εκθαμβωτικές.