Πώς να φορέσετε τα ψηλόμεσα κομμάτια αυτή τη σεζόν!

Τα ψηλόμεσα κομμάτια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τη φετινή σεζόν. Είτε πρόκειται για ένα ψηλόμεσο jean είτε για μια ψηλόμεση φούστα, σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις! Μάθετε πώς μπορείτε να φορέσετε το trend.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να φορέσετε το ψηλόμεσο σορτς, το jean ή τη φούστα σας είναι να το συνδυάσετε με ένα crop top. Συδυάστε το ανοιχτόχρωμο denim σορτς σας με ένα floral top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι αρβυλάκια.

Ένα ιδιαίτερα θηλυκό outfit είναι να συνδυάσετε την ψηλόμεση φούστα σας με ένα αμάνικο μεταξωτό πουκάμισο, το οποίο θα κουμπώσετε μέχρι πάνω και θα φορέσετε κάτω από το γιακά ένα εντυπωσιακό κολιέ. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Για τα υπέροχα βράδια του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα συνδυάστε το denim σορτσάκι σας με ένα λευκό φανελάκι το οποίο θα φορέσετε από μέσα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία λευκή ζακέτα και ένα ζευγάρι sneakers.

Εάν έχετε rock διάθεση συνδυάστε το denim σορτσάκι σας με ένα απλό φανελάκι, από πάνω ένα καρό πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με τα σταράκια σας.