Πώς να φορέσετε το λευκό jean

Το λευκό denim είναι το απόλυτο trend της άνοιξης κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει τώρα είναι η ευκαιρία σας! Προτιμήστε ένα λευκό jean, το οποίο είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και ευέλικτο καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σας παρουσιάζουμε τέσσερα διαφορετικά outfits για να εμπνευστείτε!

Αυτή τη σεζόν εκτός από το λευκό denim, απόλυτη τάση είναι και τα μονόχρωμα outfits. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε να συνδυάσετε αυτές τις δύο τάσεις δημιουργώντας ένα λευκό σύνολο. Φορέστε το λευκό παντελόνι σας με ένα λευκό πουκάμισο και προσθέστε χρυσά αξεσουάρ όπως μια ζώνη κι ένα μεγάλο βραχιόλι. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι σανδάλια σε ένα έντονο χρώμα όπως το φούξια.

Ένα ακόμα τέλειο outfit είναι να συνδυάσετε το λευκό σας jean με ένα floral πουκάμισο, ένα ζευγάρι λευκές μπαλαρίνες και μία τσάντα μπεζ με κρόσια.

Για μια casual εμφάνιση συνδυάστε το λευκό jean σας με ένα top σε ένα φωτεινό χρώμα, όπως το κοραλί κι ένα ζευγάρι σανδάλια. Προσθέστε λάμψη στο σύνολο με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τέλος, για ένα κομψό ντύσιμο συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα πουκάμισο σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το φούξια, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες επίσης σε έντονο χρώμα και ένα clutch.