3 τρόποι να φορέσετε το statement κολιέ

Εάν ανήκετε σε αυτές που αγαπούν τη μόδα, θα γνωρίζετε πως ένα statement κολιέ είναι απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπα σας. Είναι εντυπωσιακό, κομψό και μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο casual ντύσιμο! Θέλετε να μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να το φορέσετε;

Με ένα t-shirt

Ένας από τους πιο στυλάτους τρόπους να φορέσετε το statement κολιέ είναι με casual καθημερινά κομμάτια. Δοκιμάστε να το φορέσετε με το αγαπημένο σας jean, ένα απλό t-shirt με μια στάμπα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια ζακέτα, ένα ζευγάρι ριγέ loafers και μια oversized τσάντα σε pastel απόχρωση.

Με ένα strapless φόρεμα

Δεδομένου ότι το strapless φόρεμα αφήνει το ντεκολτέ σας γυμνό είναι το ιδανικό ρούχο για να φορέσετε το κολιέ σας. Για ένα boho-chic outfit ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι metallic σανδάλια, μια τσάντα με κρόσσια, χρυσά δαχτυλίδια και ένα floppy καπέλο.

Με ένα πουκάμισο

Τέλος, για ένα chic look φορέστε το κολιέ σας κάτω από το γιακά ενός μεσάτου γαλάζιου πουκαμίσου, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα λευκό skinny jean κι από πάνω ένα στενό λεπτό γκρι πουλοβεράκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μπεζ cut-out ankle booties και μια τσάντα σε pastel απόχρωση.