5 must-have κοσμήματα

Συχνά αναφερόμαστε στα ρούχα και τα παπούτσια που θα πρέπει να διαθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας, αλλά τι γίνεται με τα κοσμήματα, τα οποία μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό outfit; Μάθετε ποια είναι τα 5 must-have κοσμήματα!

Το statement κολιέ

Ένα statement κολιέ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε outfit. Κάθε φορά, λοιπόν, που επιλέγετε να φορέσετε ένα φόρεμα, ένα top ή ένα πουκάμισο με απλό ντεκολτέ φορέσετε ένα εντυπωσιακό κολιέ και θα εκπλαγείτε με το πόσο διαφορετικό θα δείχνει το ντύσιμό σας.

Το oversized δαχτυλίδι

Τα μικρά δαχτυλίδια ταιριάζουν πολύ με τα καθημερινά outfits αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να είσαστε στυλάτη είναι ένα μεγάλο εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Οι κρίκοι

Οι κρίκοι είναι ένα κλασικό κομμάτι που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι, ασημένιο ή χρυσό, στολισμένο με διαμαντάκια ή όχι και θα το φοράτε για πολλά πολλά χρόνια.

Τα τρυπητά σκουλαρίκια

Είναι σίγουρα ένα must- have κομμάτι. Διαλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει και να αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας.

Το ρολόι

Επιλέξτε ένα στυλ που θα μπορείτε να φοράτε κάθε μέρα αλλά και με ένα πιο επίσημο και κομψό outfit. Το να επενδύσετε σε ένα υψηλής ποιότητας είναι σοφή απόφαση καθώς τα ρολόγια δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.