Τα παπούτσια που ταιριάζουν με τη denim φούστα σας!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από μια denim φούστα για μία άνετη, θηλυκή και στυλάτη ανοιξιάτικη εμφάνιση; H denim φούστα σε μία σκούρα απόχρωση είναι το απόλυτο must have για τη ντουλάπα σας καθώς ανάλογα με το μήκος της μπορεί να φορεθεί από πρωί μέχρι το βράδυ! Θέλετε να μάθετε με τι παπούτσια μπορείτε να τη συνδυάσετε;

Μπαλαρίνες

Τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά εάν φορέσετε τη σκουρόχρωμη denim φούστα σας με ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες σε ένα φωτεινό χρώμα.

Πέδιλα

Όταν καλοκαιριάσει ο απόλυτος συνδυασμός είναι να φορέσετε τη denim φούστα με ένα ζευγάρι πέδιλα, flat εάν αναζητάτε ένα casual ντύσιμο ή ψηλοτάκουνα που θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά για τη βραδινή σας έξοδο.

Πλατφόρμες

Τονίστε τη μέση σας φορώντας μια ψηλόμεση φαρδιά denim φούστα και ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα floral corset ή ένα hippy top και ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε pastel απόχρωση.

Μποτάκια

Εάν σας αρέσει να πειραματίζεστε με το στυλ σας, δοκιμάστε να φορέσετε τη mini denim φούστα σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα t-shirt και ένα μαύρο ή μπλε blazer σακάκι.

Sneakers

Εάν ξυπνήσατε με girly διάθεση, συνδυάστε τη mini denim φούστα σας με ένα ζευγάρι floral sneakers και ένα λευκό t-shirt.