Τα 10 tops που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη ντουλάπα της!

Μπορεί να έχετε δεκάδες t-shirt ή πουκάμισα, αυτό όμως δε σημαίνει πως διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας όλα όσα χρειάζεστε! Θέλετε να μάθετε τα 10 tops που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη ντουλάπα σας;    

Το peplum top

Είναι θηλυκό και μπορεί να συνδυαστεί με την pencil φούστα σας, το παντελόνι σας σε ίδια γραμμή ακόμα και με το jean σας εάν προσθέσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Η μεταξωτή μπλούζα

Είναι στυλάτη, κομψή και μπορεί να φορεθεί στη δουλειά σας αλλά και στη βραδινή σας έξοδο. Προτιμήστε να έχει ένα φωτεινό χρώμα.

Το δαντελένιο top

Η δαντέλα έχει κερδίσει μία θέση στη ντουλάπα μας όλες τις εποχές. Το δαντελένιο top ταιριάζει τέλεια με το jean αλλά και μέσα από το σακάκι για μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Το λευκό t-shirt

Είναι το πιο βασικό κομμάτι που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Με το jean αλλά και με το μεταξωτό παντελόνι και τη φούστα με παγιέτες.

Το ριγέ μπλουζάκι

Είναι το ίδιο απαραίτητο όσο το λευκό t-shirt. Προτιμήστε ένα εφαρμοστό, μακρυμάνικο και φορέστε το μέσα από το σακάκι ακόμα και πάνω από το μαγιό.

Το denim πουκάμισο

Από το καλοκαίρι έως το φθινόπωρο θα το λατρέψετε. Είναι σχεδόν το ίδιο απαραίτητο με το denim μπουφανάκι σας.

Το top για ειδικές περιστάσεις

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας ένα εντυπωσιακό top για ειδικές περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα party είτε ένα δείπνο. Φροντίστε να είναι στολισμένο με ωραίες λεπτομέρειες και να έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Το φούτερ

Πρόκειται για το πιο απαραίτητο κομμάτι για τις casual εμφανίσεις σας. Φορέστε το στη βόλτα με τη φίλη σας με το skinny jean και τα σταράκια σας.

Το λευκό πουκάμισο

Κλασικό, θηλυκό, κομψό…Ένα λευκό πουκάμισο πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στη ντουλάπα σας. Φορέστε το με το jean σας ή μια pencil φούστα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Το απλό top

Ένα απλό μεταξωτό top σε ένα ουδέτερο χρώμα χωρίς μανίκια είναι αυτό που χρειάζεστε για μέσα από το σακάκι σας.