Τι παπούτσια να φορέσετε με το ροζ φόρεμα!

Το ροζ είναι ένα τέλειο χρώμα για να φορέσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Προτιμήστε ένα ροζ φόρεμα που θα σας χαρίσει ρομαντικές εμφανίσεις και δώστε βάση στα παπούτσια που θα συνδυάσετε!

Ανεξάρτητα από το στυλ και την απόχρωση, σχεδόν κάθε ροζ φόρεμα μπορεί να φορεθεί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Εάν ψάχνετε ένα φόρεμα, λοιπόν, για μια ιδιαίτερη περίσταση επιλέξτε ένα σε σκούρα ροζ απόχρωση σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα μαύρο κολιέ στο λαιμό σας και ένα μαύρο φάκελο.

Τα metallic παπούτσια επίσης ταιριάζουν άψογα με τα ροζ φορέματα. Ανάλογα με το στυλ του φορέματος συνδυάστε το με ένα ζευγάρι metallic ψηλοτάκουνα ή flat παπούτσια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μερικά metallic αξεσουάρ.

Εάν αναζητάτε ένα άνετο αλλά εντυπωσιακό outfit, επιλέξτε να φορέσετε ένα ροζ φόρεμα σε μια απαλή απόχρωση με ένα ζευγάρι flat ροζ παπούτσια και ολοκληρώστε το look σας με μια oversized λευκή τσάντα και ένα κολιέ στο λαιμό σας.