Το chino σορτς

Σας φαίνεται ότι είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για σορτσάκια; Κι όμως σε πολύ λίγες εβδομάδες, είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα τα φορέσετε! Για να προετοιμαστείτε, λοιπόν, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το chino σορτς. Το σορτς δηλαδή σε κλασική γραμμή, το οποίο θα λατρέψετε καθώς μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα! Προτιμήστε να επενδύσετε σε ένα στο χρώμα της άμμου και δε θα δυσκολευτείτε να το συνδυάσετε! Μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να το φορέσετε!

Συνδυάστε το chino σορτσάκι σας με ένα φαρδύ top σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κοραλί και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι oxfords, ένα φουλάρι με prints στο λαιμό σας και ένα cross body τσαντάκι.

Για μια sporty αλλά κομψή εμφάνιση συνδυάστε το σορτσάκι σας με ένα ριγέ t-shirt και ένα ζευγάρι sneakers. Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.

Τέλος, εάν αναζητάτε ένα πιο θηλυκό outfit, συνδυάστε το chino σορτσάκι σας με ένα top με prints, τις πλατφόρμες σας και ολοκληρώστε το look με ένα cross body τσαντάκι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.