Τα 5 πιο hot trends της άνοιξης!

Για εσάς που λατρεύετε τη μόδα συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο hot trends για αυτή την άνοιξη!

Το cropped top

Κυριάρχησε στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014. Συνδυάστε το με φαρδιά παντελόνια και ψηλόμεσες φούστες, όχι γα να δείξετε όσο το δυνατόν λιγότερη κοιλίτσα αλλά για περισσότερο στυλ.  

Metallics

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους metallic κομμάτια. Μια εναλλακτική λύση αν έχετε βαρεθεί τα ουδέτερα χρώματα. Ακόμα κι αν δεν είσαστε ιδιαίτερα τολμηρή, μία metallic τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σας.

Οτιδήποτε πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα έχει εφέτος την τιμητική του. Μπορεί ίσως να σας τρομάζει επειδή είναι ιδιαίτερα έντονο αλλά πιστέψτε μας αξίζει να το τολμήσετε…Θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Oxford shirt

Δεν είναι τόσο βαρετό όσο ακούγεται…Αυτή τη σεζόν οι κορυφαίοι σχεδιαστές πήραν το κλασικό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και του έκαναν…lifting! Ιδιαίτερα κοψίματα, luxe υφάσματα, εντυπωσιακά χρώματα και ασύμμετρες λεπτομέρειες...Είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας αυτή την άνοιξη!

Η δεκαετία του '90

Εφαρμοστά φορέματα μέχρι το γόνατο, τιράντες, creepers… Θυμάστε τι φορούσαμε τη δεκαετία του ’90; Τα εντοπίσαμε όλα στις πασαρέλες για τη φετινή άνοιξη!