Πώς να φορέσετε τις ηλεκτρίκ γόβες!

Εάν αισθάνεστε ότι το ντύσιμό σας χρειάζεται το κάτι παραπάνω δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το ηλεκτρίκ. Μάθετε πώς να τις συνδυάσετε με τα κομμάτια που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας.

Δώστε νέα πνοή στο λευκό ή μπεζ φόρεμα που έχετε βαρεθεί να φοράτε συνδυάζοντας τις μπλε ψηλοτάκουνες ηλεκτρίκ γόβες σας και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Το απλό λευκό top με το σκουρόχρωμο jean θα είναι ό,τι πρέπει για τη βραδινή σας έξοδο εάν προσθέσετε τις ηλεκτρίκ ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα κομψό clutch.

Ένα total black outfit σε συνδυασμό με τις ηλεκτρίκ ψηλοτάκουνες γόβες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Συνδυάστε τις με ένα στενό μαύρο παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο και ένα μαύρο στράπλες top και ολοκληρώστε το look σας με έναν μαύρο φάκελο.

Το ηλεκτρίκ δεν ταιριάζει μόνο με σκούρα και ουδέτερα χρώματα. Συνδυάστε τις γόβες σας με ένα κίτρινο ή κοραλί φόρεμα και ολοκληρώστε το look σας με ένα nude clutch.