Τα leopard print παπούτσια

To leopard print είναι μια τάση που οι περισσότερες από εμάς για κάποιο λόγο δε θέλουμε να ακολουθήσουμε. Κι όμως πρόκειται για μια καταπληκτική τάση αν φορεθεί σωστά. Ένα ζευγάρι στυλάτα leopard print παπούτσια είναι μια καλή ιδέα για εσάς που θέλετε να τολμήσετε. Μάθετε πώς να τα φορέσετε!

Leopard γόβες

Συνδυάστε τις leopard ψηλοτάκουνες γόβες σας με ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι και από πάνω ένα εφαρμοστό μωβ πουκάμισο, το οποίο θα φορέσετε από μέσα προσθέτοντας μια λεπτή μαύρη ζώνη. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια και μια μαύρη κομψή τσάντα.

Leopard μπαλαρίνες

Μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Συνδυάστε τις με ένα skinny jean, ένα απλό μαύρο t-shirt και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το κοραλί.

Leopard ankle boots

Συνδυάστε τα μποτάκια σας με ένα σκουρόχρωμο skinny jean και από πάνω ένα μεταξωτό top σε nude απόχρωση. Ολοκληρώστε το look σας με δύο, τρεις μακριές χρυσές αλυσίδες και ένα clutch επίσης σε nude απόχρωση.

Leopard loafers

Συνδυάστε τα στυλάτα παπούτσια σας με ένα κίτρινο φόρεμα και ολοκληρώστε το look σας με μια oversized καφέ τσάντα και μερικά χρυσά βραχιόλια.