Η midi φούστα

Η άνοιξη έφθασε, η θερμοκρασία σιγά σιγά ανεβαίνει και η midi φούστα είναι το τέλειο κομμάτι για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Την είδαμε στις περισσότερες κολεξιόν των διάσημων σχεδιαστών για τη φετινή άνοιξη και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μία ψηλόμεση φαρδιά midi φούστα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, καθώς θα αναδείξει την υπέροχη σιλουέτα σας και θα σας χαρίσει στυλάτες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις. Μάθετε πώς μπορείτε να τη φορέσετε το πρωί στη δουλειά σας αλλά και στη βραδινή σας έξοδο.  

Για μια υπέροχη πρωινή εμφάνιση συνδυάστε τη midi φούστα σας με ένα λευκό και άνετο t-shirt, το οποίο θα φορέσετε από μέσα ώστε να τονιστεί η λεπτή σας μέση. Από πάνω φορέστε ένα ζακετάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις nude μπαλαρίνες σας, την oversized τσάντα σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε την ψηλόμεση midi φούστα σας με ένα crop top και από πάνω το δερμάτινο jacket σας. Προτιμήστε να συνδυάσετε μεταλλικά αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κομψό clutch και μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια.