Τι χρώμα φόρεμα να επιλέξετε εάν έχετε μπλε μάτια

Εάν πρόκειται να βγείτε για ψώνια προκειμένου να αγοράσετε ένα φόρεμα για μια ειδική περίσταση, μάθετε τι χρώμα πρέπει να επιλέξετε για να ταιριάζει και να αναδείξει τα υπέροχα μπλε μάτια σας.

Λευκό ή μπεζ

Ανεξάρτητα με το χρώμα των μαλλιών σας, εάν επιλέξετε ένα φόρεμα σε ουδέτερο χρώμα, τα μάτια σας θα τραβήξουν την προσοχή όλων. Ένα δαντελένιο λευκό φόρεμα ή ένα floral μπεζ θα σας πηγαίνει πολύ.

Μαύρο ή navy

Όπως και με τα ουδέτερα χρώματα έτσι και με το μαύρο ή το navy, τα μάτια σας θα αναδειχθούν. Το μαύρο και το navy είναι εξαιρετικές επιλογές για μια επίσημη εκδήλωση και πραγματικά τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά εάν φορέσετε το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμά σας.

Ροζ

Ένα ροζ φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για ένα girly, ρομαντικό look, άρα για το πρώτο ραντεβού. Εάν αναζητάτε όμως κάτι πιο εντυπωσιακό και sexy καλύτερα να επιλέξετε ένα βαθύ κόκκινο.   

Πορτοκαλί

Εάν ο τόνος του δέρματός σας σας επιτρέπει να το φορέσετε μη χάσετε την ευκαιρία να ταιριάξετε τα μάτια σας με αυτό το εντυπωσιακό χρώμα. Είναι λαμπερό και δεν το βλέπεις συχνά άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε.

Μωβ

Εάν είσαστε τολμηρή τότε φορέστε ένα σκούρο μωβ σατέν ή μεταξωτό φόρεμα.