Πώς να φορέσετε τα sneakers!

Τα sneakers είναι εξαιρετικά άνετα και μια στυλάτη εναλλακτική λύση εάν δε θέλετε να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας ή αναζητάτε κάτι πιο casual. Θέλετε να μάθετε τέσσερις εντυπωσιακούς ανοιξιάτικους τρόπους να τα φορέσετε;

Για μια απλή, καθημερινή εμφάνιση συνδυάστε τα πάνινα παπούτσια σας με ένα ψηλόμεσο σορτς και μια δαντελένια μπλούζα. Ολοκληρώστε το look σας με μία cross body τσάντα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Τα πάνινα παπούτσια ταιριάζουν εξίσου και με ένα φόρεμα. Συνδυάστε τα με ένα χαριτωμένο mini πουά φόρεμα και από πάνω φορέστε ένα εφαρμοστό κοντό ζακετάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια printed τσάντα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Εάν αναζητάτε κάτι πιο κομψό, τότε συνδυάστε τα πάνινα παπούτσια σας με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο και από πάνω ένα απλό t-shirt και το denim μπουφανάκι σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα φάκελο σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ένα printed φουλάρι στο λαιμό σας.

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τα sneakers σας με μία floral φούστα, από πάνω ένα μονόχρωμο cropped top και το denim μπουφάν σας και να ολοκληρώσετε το look με ένα clutch σε ένα φωτεινό χρώμα.