Το printed harem παντελόνι

Λατρεύουμε τα harem παντελόνια γιατί είναι άνετα, ευκολοφόρετα, στυλάτα και η φαρδιά τους γραμμή μας βοηθάει να κρύψουμε τα περιττά κιλάκια μας. Τώρα που μπαίνει η άνοιξη η τέλεια επιλογή είναι να επενδύσουμε σε ένα harem παντελόνι με prints καθώς μπορεί να μας χαρίσει ξεχωριστές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Για μία casual πρωινή εμφάνιση συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα στενό πουλοβεράκι σε ένα φωτεινό χρώμα που να ταιριάζει με το παντελόνι σας, ένα ζευγάρι loafers και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα cross body τσαντάκι κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Για τη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα μεταξωτό αμάνικο top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπλε κοβάλτιο. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα δερμάτινο jacket και έναν κομψό φάκελο.

Τέλος, για ένα trendy outfit, ιδανικό για μια ζεστή ανοιξιάτικη ημέρα, συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα cropped t-shirt, τα σταράκια σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μια δερμάτινη oversized τσάντα.