Πώς να φορέσετε το varsity jacket!

Εάν ήδη διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα παλτό, ένα σακάκι και ένα biker jacket και νιώθετε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό σας προτείνουμε να προσανατολιστείτε στο varsity jacket! Εκτός ότι πρόκειται για μία από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα, το varsity jacket μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα! Θέλετε να μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να το φορέσετε;

Για ένα casual look συνδυάστε το varsity jacket με το αγαπημένο σας skinny jean και ένα καρό πουκάμισο. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μποτάκια flat μέχρι τον αστράγαλο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα πιο girly look φορέστε το με μία mini floral φούστα κι ένα εφαρμοστό μονόχρωμο πουλοβεράκι σε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τη φούστα σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα οπάκ καλσόν και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο.

Ένα ακόμα στυλάτο ντύσιμο είναι να συνδυάστε το varsity jacket σας με ένα skinny χρωματιστό jean, ένα oversized πουλόβερ και τα αρβυλάκια σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα φουλάρι με prints και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.