Δώστε νέα πνοή στο LBD με ένα κόσμημα!

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το πιο iconic κομμάτι στη ντουλάπα σας αλλά και το πιο πολύτιμο δεδομένου ότι σχεδόν πάντα μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν ψάχνετε τι να φορέσετε. Το μόνο που χρειάζεστε για να απογειώσετε την εμφάνισή σας ή για να του δώσετε νέα πνοή στην περίπτωση που βρίσκεται πολλά χρόνια στη ντουλάπα σας είναι να του δώσετε λάμψη προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό κόσμημα.

Καρφίτσες

Οι καρφίτσες δεν είναι πια το αγαπημένο αξεσουάρ μόνο για τη θεία σας αλλά πρέπει να γίνει και δικό σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την εικόνα του LBD. Μπορείτε να τη φορέστε στο πέτο, κάτω από το ντεκολτέ, στη ζώνη του φορέματος ακόμα και στον ώμο! Εάν πρόκειται για μία πρωινή εμφάνιση προσθέστε λάμψη στο σύνολο βάζοντας την καρφίτσα σας στο παλτό ή το σακάκι.

Κολιέ

Ένα statement κολιέ σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στο αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα. Εκτός από κάποιο περιδέραιο μπορείτε να φορέσετε μακριές αλυσίδες ή να κάνετε μία επιδρομή στη μπιζουτιέρα της μαμάς και να βρείτε κάποιο vintage που θα μεταμορφώσει στη στιγμή το φόρεμα σας ή εάν είσαστε πιο τολμηρή να φορέσετε ένα πολύχρωμο κολιέ που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά φωτίζοντας το μικρό μαύρο  φόρεμα σας.