Τα χειρότερα fashion trends του 2013!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και σε λίγες ώρες θα αποχαιρετήσουμε το 2013 μαζί και κάποια fashion trends καθόλου κολακευτικά! Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τις χειρότερες τάσεις της χρονιάς που φεύγει για να γνωρίζετε τι θα πρέπει να αποφύγετε να φορέσετε και το 2014.

Δε θα διαφωνήσουμε, τα παντελόνια με τον υπερβολικά μεγάλο καβάλο σαφώς είναι εξαιρετικά βολικά και άνετα ωστόσο δεν είναι καθόλου κολακευτικά με ό,τι κι αν τα συνδυάσετε.    

Φυσικά και λατρεύουμε τα peplum, αλλά φέτος υπήρξε μια υπερβολή με τα βολάν, με πολλά κομμάτια να θυμίζουν τις κουρτίνες της γιαγιάς. Ας ξεχάσουμε τη συγκεκριμένη τάση το 2014.

Το συγκεκριμένο trend ευτυχώς δεν το είδαμε στους δρόμους παρά μόνο στις πασαρέλες και φορεμένο από τις celebrities. Νομίζουμε πως δεν είναι καθόλου κομψό κάποιος όταν σας αντικρίζει να αναρωτιέται εάν φοράτε εσώρουχο ή όχι, σωστά; Αγαπάμε τη διαφάνεια αλλά όχι όταν να τη βλέπουμε σε φούστες και φορέματα.

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα παπούτσια; Όταν πρόκειται για χοντρές, άκομψες πλατφόρμες με περίεργα τακούνια και διακοσμητικά, ευτυχώς όμως είναι λίγες.

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες στη μόδα. Όπως για παράδειγμα ότι ποτέ δε φοράμε αθλητική φόρμα με ψηλοτάκουνες γόβες και ποτέ sneakers με τουαλέτα. Φέτος κάπως μπερδευτήκαμε με αυτά τα sneakers που όμως είχαν τακούνι και μπορούσαν να συνδυαστούν ακόμα και με την pencil φούστα. Ελπίζουμε να μην τα ξαναδούμε τα συγκεκριμένα παπούτσια το 2014.