Το φόρεμα-πουλόβερ!

Ένα από τα πιο άνετα, ευκολοφόρετα και κλασικά χειμερινά κομμάτια είναι το φόρεμα-πουλόβερ. Είναι το κομμάτι που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πώς μπορείτε να απογειώστε το στυλ σας; Να το συνδυάσετε με ένα εντυπωσιακό καλσόν με σχέδια! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Για μία στυλάτη casual εμφάνιση ξεκινήστε με ένα ριγέ φόρεμα-πουλόβερ στο αγαπημένο σας χρώμα και εάν έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση συνδυάστε το με ένα πουά καλσόν. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας, ένα κοντό δερμάτινο jacket και ένα μακρύ κασκόλ τυλιγμένο στο λαιμό σας.

Για μία εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε συνδυάστε το μαύρο φόρεμα-πουλόβερ με ένα εντυπωσιακό χρωματιστό καλσόν, τα μαύρα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο και από πάνω το military jacket σας.

Για μια υπέροχη βραδινή εμφάνιση συνδυάστε το φόρεμα-πουλόβερ σας σε σκούρα απόχρωση με ένα ζευγάρι γόβες με λουράκι που θα δώσουν στο σύνολο μια vintage πινελιά. Ολοκληρώστε το look σας με ένα στυλάτο παλτό σε ανοιχτό χρώμα όπως το cream, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και ένα εντυπωσιακό clutch.