Η Εύα Μέντες λανσάρει τη συλλογή ρούχων της

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τους τελευταίες έξι μήνες έκανε η ηθοποιός

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τους τελευταίες έξι μήνες έκανε η ηθοποιός Εύα Μέντες, η οποία παραβρέθηκε στα εγκαίνια στο Μαϊάμι νέου καταστήματος της New York & Company, της εταιρείας που προωθεί τη συλλογή ρούχων της, Eva Mendes Collection.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από την Κούβα, σύζυγος του ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα δύο κοριτσιών παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν παρουσίασε την προηγούμενη σειρά γυναικείων ρούχων για την New York & Company.

H New York & Company ανακοίνωσε την Πέμπτη, την ημέρα των εγκαινίων του νέου καταστήματος στο Dadeland Mall, στο Μαϊάμι ότι η Eva Mendes Collection θα είναι διαθέσιμη σε 50 shop-in-shops και 19 Eva Mendes μπουτίκ, σύμφωνα με το CNN.

Η νέα κολεξιόν της ηθοποιού-σχεδιάστριας, η μεγαλύτερη μέχρι τώρα, περιλαμβάνει ρούχα, υποδήματα, τσάντες και κοσμήματα.

«Ήταν σημαντικό για μένα η ανοιξιάτικη συλλογή να περιλαμβάνει κάτι για την καθεμία και γι αυτό προσφέρουμε διαφορετικά στυλ και όλα τα μεγέθη από 0 έως 20. Ελπίζω ακόμη περισσότερες γυναίκες να μπορέσουν να βρουν ρούχα που ταιριάζουν με το προσωπικό τους γούστο και τον τρόπο ζωής τους», ανέφερε η 43χρονη ηθοποιός.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, κυρίως στην περιοχή του Μαϊάμι. Γεννήθηκα στο Μαϊάμι, είναι πάντα η αγαπημένη μου πόλη» πρόσθεσε η Εύα Μέντες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape η ηθοποιός είπε ότι θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της.

«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για μένα είναι ότι μου αρέσει να μένω σπίτι. Προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας» είπε.