Δέκα διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζετε στις εκπτώσεις

Για ψαγμένες αγορές σε πραγματικές ευκαιρίες έως και -70%

Με εκπτώσεις και προσφορές που αγγίζουν έως και το 70% των αρχικών τιμών, τα καταστήματα μόδας και ομορφιάς που ακολουθούν μας βάζουν σε πειρασμό για αγορές σε πραγματικές ευκαιρίες.

Σημειώστε τις 10 διευθύνσεις που σας προτείνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

Καταστήματα μόδας

To γνωστό ελληνικό fashion brand Funky Buddha με μοντέρνα casual είδη ένδυσης για άνδρες και γυναίκες κατά την διάρκεια των εκπτώσεων ρίχνει τις τιμές του στη μισή τιμή. Έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της μόδας το 2003 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών, καθώς οι συλλογές του τους δίνουν την δυνατότητα να είναι ο εαυτός τους και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει την πλήρη collection της, ενώ διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε Ελλάδα- Κύπρο και διάφορες άλλες χώρες. Καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα θα βρείτε σε περιοχές όπως Ερμού, Γλυφάδα, Κηφισιά, Χαλάνδρι κ.α.

Ερμού 23-25, Αθήνα, τηλ. 210 3230334, www.funky-buddha.com, fb page: Funky Buddha

  • Η&Μ

Το μεγαλύτερο κατάστημα της H&M σε όλη τη Νότια Ευρώπη βρίσκεται στην Αθήνα και πρόκειται για το flagship κατάστημα της εταιρείας στον πεζόδρομο της Ερμού. Στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό, εξαώροφο κτήριο του 1904 στη συμβολή των Ερμού και Βουλής –πραγματικό στολίδι για τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας–, ενώ η έκτασή του οποίου φτάνει τα 3.900 τ.μ. Στους χώρους του εκτός από τις αγαπημένες γυναικείες, αντρικές και παιδικές collection, φιλοξενούνται, επίσης, η συλλογή Home καθώς και η σειρά μακιγιάζ Beauty. Οι εκπτωτικές τιμές τους, μάλιστα, αγγίζουν και το -70% της αρχικής.

Πληροφορίες
Ερμού 11 & Βουλής, Αθήνα, www.hm.com/gr, fb page: H&M

Στην καρδιά της Αθήνας και στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, την Ερμού, θα συναντήσετε ένα από τα κεντρικότερα καταστήματα της βρετανικής αλυσίδας Marks & Spencer, στο οποίο λειτουργεί και food hall. Η χειμερινή κολεξιόν της εταιρείας διατίθεται, πλέον, σε πολύ χαμηλές τιμές με εκπτώσεις έως και 70%. Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 132 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου και δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Πληροφορίες
Ερμού 33- 35, Αθήνα, τηλ. 210 3240675, www.marksandspencer.gr, fb page: Marks and Spencer

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην πανέμορφη Πλάκα θα συναντήσετε τα καταστήματα της ελληνικής εταιρείας ενδυμάτων, Haris Cotton. Μάλιστα, επί της Ανδριανού και στον αριθμό 101 βρίσκεται το outlet store της εταιρείας για value for money αγορές. Η εταιρεία δημιουργεί ρούχα για όλες τις γυναίκες και τους άντρες, ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματος ή την αισθητική τους. Πρόκεται για άνετες και ευέλικτες επιλογές που χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τη χρηστικότητα. Η Haris Cotton διαθέτει δικά της καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά ενώ συναντάται και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε online τις αγορές σας μέσω του e-shop της εταιρείας.

Πληροφορίες
Αδριανού 101, Πλάκα, www.hariscotton.gr

Με μεγάλη παράδοση στο χώρο της μόδας η εταιρεία Join Clothes λειτουργεί από το 1997 και διαθέτει μοντέρνες συλλογές για ανάλαφρες εμφανίσεις με στυλ και άποψη για όλες τις γυναίκες. Μπορείτε να τις αποκτήσετε με εκπτώσεις 20-50% έως τέλη Φεβρουαρίου, ενώ σε όλη την διάρκεια του χρόνου στο outlet σημειώνονται προσφορές έως και -80% για κολεξιόν της προηγούμενης σεζόν. Οι προτάσεις των συλλογών Join Clothes, σε φωτεινά χρώματα ή γήινους τόνους, αναδεικνύονται ως οι ιδανικότερες επιλογές για όλες τις ώρες της μέρας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία τους –ως επί το πλείστον βαμβακερά, λινά, μεταξωτά– ξεχωρίζουν για την απαλή υφή και τον κομψό σχεδιασμό τους. Στις boutiqueς της εταιρείας στο Κολωνάκι και την Κηφισιά θα βρείτε, επίσης, μια ενημερωμένη συλλογή από τα διάσημα καπέλα Panama Hats σε διάφορα χρώματα καθώς και σε αποκλειστικότητα τα χειροποίητα κοσμήματα της δανέζικης εταιρείας MONIES.

Πληροφορίες
Πινδάρου 29, Κολωνάκι, τηλ. 210 3614424, www.joinclothes.gr, fb page: JOIN CLOTHES SHOP

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com