Hondos Center, εβδομάδα αφιερωμένη στον άνδρα

Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μόδας και περιποίησης

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στον άνδρα είναι αυτή που διανύουμε στα πολυκαταστήματα Hondos Center. Ανταποκριθείτε στη σύγχρονη απαιτητική καθημερινότητα με οδηγό τα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα MEN's grooming & fashion που συγκεντρώνουν τα αγαπημένα σας brands στα πολυκαταστήματα Hondos Center.

Εξειδικευμένες σειρές περιποίησης από τις αγαπημένες σας εταιρίες καλλυντικών, αρώματα, καθημερινή περιποίηση και φροντίδα μαλλιών, προσώπου και σώματος, επώνυμη ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, ρολόγια, εσώρουχα, εξοπλισμός και μόδα για το γραφείο, είδη καπνιστού, έχουν συγκεντρωθεί αποκλειστικά για εσάς στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για τον άνδρα στα πολυκαταστήματα Hondos Center. Καθώς καταφθάνει η εορταστική περίοδος επιλέξτε επώνυμα δώρα που ξεχωρίζουν για τους αγαπημένους σας και ζητήστε να σας τα τυλίξουν μέσα στην navy blue ειδική για τον άνδρα τσάντα αμπαλάζ Hondos Center.

Το grooming επιβάλει τη βόλτα από τα καταστήματα Hondos Center όπου ανάμεσα στις επώνυμες μάρκες περιποίησης και αρωμάτων ανακαλύψτε όλα τα εργαλεία, προϊόντα και εξοπλισμό για το ξύρισμα, την περιποίηση των δοντιών, την ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και ειδικές σειρές καθημερινής περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο. Επώνυμα luxury brands αρωμάτων και περιποίησης, μάρκες καθημερινής περιποίησης, εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής στις καλύτερες τιμές της πόλης συνθέτουν τον τόπο συνάντησης όλων των ανδρών για τις ανάγκες του καθημερινού grooming!

Επιπλέον στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα η μεγαλύτερη συλλογή επώνυμων ανδρικών εσωρούχων (Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana underwear, Calvin Klein, Diesel, Sloggi, Palco, GANT, Walk, Happy Socks, Pepe jeans, Pournara, Apple, Guess κοκ) αξεσουάρ, ρολογιών και ειδών ταξιδιού συμπληρώνουν την γκαρνταρόμπα σας.

Στα πολυκαταστήματα ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία επώνυμης ένδυσης και υπόδησης που θα καλύψει τις ανάγκες σας για τις καθημερινές εμφανίσεις στη δουλειά ή τις βόλτες στην εξοχή ή τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο (Lacoste, Gant, Guess, Camel, Tommy Hilfiger, Mexx, Navy & Green, Superdry, Pepe Jeans, Converse, Adidas, Body Talk, Nike, Tom Tailor, The Bostonians, Funky Buddha και πολλά άλλα επώνυμα brands).

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με την HC Card και επωφεληθείτε από τις ειδικές ενέργειες που κατά περιόδους ανακοινώνονται στα καταστήματα. Πληρώστε με όλες τις πιστωτικές σας κάρτες και επωφεληθείτε από τις άτοκες δόσεις και τα μοναδικά προνόμια που έχουν εξασφαλίσει για εσάς τα HC.

Επιπλέον μείνετε up to date με ό,τι νέο συμβαίνει στη σύγχρονη κοσμετολογία και όλες τις τάσεις της μόδας στο ολοκαίνουριο έξτρα ειδικό τεύχος για τον άνδρα που μόλις κυκλοφόρησε και στα 75 καταστήματα HC ΔΩΡΕΑΝ μαζί με το HC MAGAZINE THE XMAS EDITION! Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το περιοδικό εδώ: https://issuu.com/hondoscenter/docs/hc_men_w17_xmas_edit

Αναζητήστε τα κατάλληλα δώρα για τους αγαπημένους σας και εμπλουτίστε το δικό σας προσωπικό στυλ & everyday grooming με μία βόλτα από τα καταστήματα Hondos Center.

Αναζητήστε το κατάστημα Hondos Center που σας εξυπηρετεί εδώ: http://www.hondoscenter.gr/stores

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.hondoscenter.com

Fb page: Hondos Center

Instagram: hondoscenter

Twitter: @HondosCenter

Youtube: Hondos Center

Pinterest: Hondos Center

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"