Τώρα τα pokemon… φοριούνται!

Ο σχεδιαστής μόδας Prabal Gurung λανσάρει μία capsule συλλογή εμπνευσμένη από τους διάσημους χαρακτήρες του παιχνιδιού

Όσοι έχουν κατεβάσει στο smartphone τους την εφαρμογή Pokemon Go και επιδίδονται στο κυνήγι των χρωματιστών πλασμάτων υποστηρίζουν ότι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά είναι τρόπος ζωής.

Ο σχεδιαστής μόδας Prabal Gurung, με καταγωγή από το Νεπάλ και την Αμερική, συνεργάστηκε με την εταιρεία Pokemon και λανσάρει μία capsule συλλογή εμπνευσμένη από τους διάσημους χαρακτήρες του παιχνιδιού: Pikachu, Jigglypuff, Bulbasaur, Charmander και Squirtle.

Η συλλογή περιλαμβάνει φορέματα, παντελόνια, πουλόβερ και πουκάμισα με μοτίβα των χαρακτήρων και χαρούμενα χρώματα, που παραπέμπουν στη δεκαετία του 90.

«Απευθυνόμαστε πάντα στην ισχυρή, παθιασμένη, μοντέρνα γυναίκα», είπε ο σχεδιαστής μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη. «Με αυτή τη συλλογή προσελκύουμε τη νεότερη γενιά που αγκαλιάζει την υψηλή αίσθηση του στυλ. Η συνεργασία με το εμπορικό σήμα Pokémon μας έδωσε μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη ευκαιρία να συνομιλήσουμε με το νεανικό κοινό», ανέφερε ο Gurung.

Ο γεννημένος στη Σιγκαπούρη Prabal Gurung μεγάλωσε στο Κατμαντού, στο Νεπάλ και ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστής μόδας από το Νέο Δελχί της Ινδίας. Το 1999 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη αρχικά εργάστηκε για τη Donna Karan και αργότερα διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής στον Bill Blass.

Έχει ντύσει με δημιουργίες του, μεταξύ άλλων, την Μισέλ Ομπάμα, την Όπρα Γουίνφρεϊ, την Μαριόν Κοτιγιάρ και τη Νικόλ Κίντμαν, την Κέιτ Χάντσον και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.