Το μεγάλο comeback του Tom Ford στη Νέα Υόρκη

Ο Φορντ έντυσε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ, μεταξύ άλλων τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τη Ριάνα

Ο Τομ Φορντ επέστρεψε στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με νεωτερική προσέγγιση και όχι μία κλασσικού χαρακτήρα επίδειξη.

Οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σόου για την αντρική και γυναικεία συλλογή φθινόπωρο 2016 σε απευθείας σύνδεση από τη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια να αγοράσουν αμέσως τα ρούχα online ή στα καταστήματά του. Οι περισσότεροι παρουσιάζουν την περίοδο αυτή τις κολεξιόν, που έχουν ετοιμάσει για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

«Γιατί να θέλεις να δεις ρούχα, τα οποία δεν μπορείς να έχεις για πέντε ή έξι μήνες» είπε ο 55χρονος σχεδιαστής μόδας εξηγώντας τη νέα στρατηγική του αναφερόμενος στο χρόνο που απαιτείται τυπικά ώστε τα ρούχα από την πασαρέλα να είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

Η επίδειξη μόδας του σχεδιαστή με έδρα το Λονδίνο, η οποία έλαβε χώρα στο εστιατόριο Four Seasons που έκλεισε πρόσφατα, σηματοδότησε την πρώτη παρουσίαση στη Νέα Υόρκη, μετά την επανεκκίνηση του οίκου πριν από έξι χρόνια.

Έδωσε στη Joe Zee, αρχισυντάκτρια του Yahoo Style ειδική ανταποκρίτρια του «Good Morning America» τη δυνατότητα να ρίξει μία ματιά στα παρασκήνια του σόου και εξήγησε γιατί θέλησε να φέρει τη φθινοπωρινή κολεξιόν γρήγορα στους πελάτες.

«Από την πρώτη μέρα, την πρώτη μου δουλειά στη μόδα η συλλογή έπρεπε να πουληθεί» είπε ο Τομ Φορντ. «Και δεν έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες. Πουλάς ή πέφτεις έξω, έτσι πάντα ανησυχώ. Θα πουληθεί αυτό; Θα πουληθεί εκείνο;».

Ο Φορντ έντυσε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ, μεταξύ άλλων τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τη Ριάνα και στα πρωτοποριακά σόου του έπαιρναν μέρος αστέρες, όπως η Μπιγιονσέ.

Η πρόσφατη επίδειξη μόδας ήταν ένα δείπνο και τα μοντέλα όπως η Τζίτζι Χαντίντ αντί να φοράνε τα ρούχα στην πασαρέλα, ήταν ντυμένα με τις δημιουργίες του Φορντ και περπατούσαν γύρω από την τραπεζαρία.