Callista Crafts, απολαύστε τη νέα συλλογή AW 16’

Γήινα δέρματα suede σε μοντέρνα και δομημένα σχήματα στα βασικά χαρακτηριστικά της

Η νέα συλλογή Callista crafts για τη σεζόν AW 16' είναι εμπνευσμένη από την αντίθεση της φύσης με το αστικό στοιχείο, ενώ χαρακτηρίζεται για τα μοντέρνα και δομημένα σχήματα από απαλά και γήινα δέρματα suede.

Παντρεύοντας με έναν τρόπο ιδανικό αντίθετες υφές και μορφές, η AW 16' αποτελείται αποκλειστικά από πολυτελές μαλακό suede δέρμα καθώς και δέρματα από φίδι, με τις υφές του κάθε κομματιού ξεχωριστά να συμπληρώνουν και να αντιπαραβάλλουν τα νέα δομημένα μοντέλα της συλλογής.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η «Top Handle Bag», ένα ολοκαίνουριο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό σχέδιο, καθώς και η «Knot tote», μια σύγχρονη τσάντα η οποία επιδεικνύει εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία με τους κομψούς δερμάτινους κόμπους (από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του brand) να «αγκαλιάζουν» τη βάση της κάθε λαβής.

Όσον αφορά στην υφή της, η AW 16' καταφέρνει να ενσωματώσει στα κομμάτια της την ζεστασιά της φύσης, η οποία έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με το αυστηρό αστικό περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

Μπορείτε να απολαύσετε από κοντά την νέα συλλογή Callista crafts στην ομώνυμη boutique στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Πληροφορίες

Βουκουρεστίου 11, Κολωνάκι

Τηλ. 210 3647989

www.callistacrafts.com

FB page: Callista Crafts

Instagram: callistacrafts