Λατρέψαμε τη νέα συλλογή Dolce & Gabbana για το ιταλικό της ταμπεραμέντο

Η νέα συλλογή των Ντομίνικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα χαρακτηρίζεται από δυνατά σχέδια και φωτεινά χρώματα

Σε έναν ζεστό, πολυσύχναστο δρόμο της Ιταλίας, γεμάτο μουσικές και ρυθμό μετέτρεψε την πασαρέλα όπου παρουσίασε τη νέα συλλογή ρούχων για την άνοιξη – καλοκαίρι 2017 στο Μιλάνο, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana.

Μπανανιές, καρύδες και λευκή άμμο συνέθεταν το σκηνικό και πριν βγουν τα μοντέλα για να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή ρούχων η πασαρέλα γέμισε από χορευτές που λικνίζονταν στο ρυθμό της ταραντέλας.

Η νέα συλλογή των Ντομίνικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα χαρακτηρίζεται από δυνατά σχέδια και φωτεινά χρώματα, μεταφέροντας όλα τα τυπικά στοιχεία του ύφους των δύο σχεδιαστών που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, σε έναν αρμονικό συνδυασμό του χρυσού, της δαντέλας, των κεντημάτων, τις πούλιες, τα λουλούδια, τις μαντόνες, τα τρόφιμα, animal prints και τα ανοιχτά χρήματα.

Φούστες και φορέματα έμοιαζαν περισσότερο με καμβάδες ζωγραφικής, όπου απεικονίζονταν ψάρια, ζυμαρικά, ντομάτες, ψωμιά, αλλά και τριαντάφυλλα, ηλιοτρόπια, τύμπανα, ιταλικές σημαίες, πορτρέτα της Παναγίας και σταυροί.

Ένα από τα μοντέλα που φορούσε ένα με μια εκτύπωση που έμοιαζε με ρετρό αφίσα και που έγραφε: «Αληθινά ιταλικά ντοματίνια, γλυκά και αυθεντικά, μαζί με βασιλικό».