Εκθαμβωτικές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των Baftas

Κόκκινο,μαύρο και λευκό είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί της απονομής των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων Bafta (British Academy Film Awards), όπου η "Επιστροφή" του Αλεχάντρο Ιναρίτου ήταν ο μεγάλος νικητής.

Στο Royal Opera House του Λονδίνου, όπου έγινε η εκδήλωση, δύο βδομάδες πριν την απονομή των φετινών Όσκαρ, οι λαμπερές σταρ άστραφταν περισσότερο από τα φλας. Τα παραμυθένια φορέματα συνδυάστηκαν με υπέροχα κοσμήματα και κομψά σινιόν.

Ακόμα και σκουπιδοτενεκέ να φορούσε η Λίλι Ντόναλτσον πάλι θα ξεχώριζε. Με μια διάφανη μαύρη μπλούζα Saint Laurent και μια μακριά φούστα που σκούπιζε τη μοκέτα-τη μέση στόλιζε χρυσή αλυσίδα- η Λίλι είχε μια προσέγγιση rock and roll και έκανε τη διαφορά.

Αν και η Τζούλιαν Μουρ είχε λαρυγγίτιδα, αυτό δεν την απέτρεψε να ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με τον Μπράιαν Κράνστον και να φορέσει λευκό φόρεμα Armani με μαύρες τιράντες, σεταρισμένο με σμαραγδένια σκουλαρίκια και προσεγμένο «πιάσιμο» στα μαλλιά. Η Μουρ έλαμπε από κομψότητα, την οποία υπογράμμιζε το κραγιόν τη σε φούξια απόχρωση.

Το πρόσωπο της Louis Vuitton , η Αλίσια Βικάντερ δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτα άλλο παρά βραδινό φόρεμα του οίκου. Δεν είναι μόνο μια αναδυόμενη σταρ, είναι και μια υπέρκομψη παρουσία. Το εντυπωσιακό, δερμάτινο βραδινό που φορούσε ζύγισε περίπου 17 κιλά. Ασήκωτη κομψότητα.

Σαν κόκκινο γαρύφαλλο έμοιαζε η Ντρι Χέμινγουεϊ, η δισέγγονη του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, που φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το σαλόνι του πρώτου «ντυμένου» Playboy. Μπορεί να μην ήταν η πιο διάσημη από τις κυρίες ήταν, ωστόσο, μια από τις πιο καλοντυμένες. Το μοντέλο κατέφθασε με μακρυμάνικο φόρεμα Gucci με βολάν στο λαιμό. Η τσάντα Jimmy Choo υπογράμμιζε απλά την τελειότητα.

Οι ασφαλείς επιλογές δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία της Κέιτ Μπλάνσετ. Το κεντημένο και περίτεχνα στολισμένο ανσάμπλ Alexander McQueen με φτερά και floral λεπτομέρειες έκοβε ανάσες. Η φούστα και το τοπ συνδυάστηκαν από την ίδια την ηθοποιό. Το λουκ συμπλήρωσαν κοσμήματα Tiffany.

Κέιτ Γουίνσλετ

Κέιτ Μπλάνσετ

Αλίσια Βικάντερ

Σίρσα Ρόναν

Ο Σάσα Μπάρον Κόχεν με τη σύζυγό του Ίσλα Φίσερ

Τζούλιαν Μουρ

Λόρα Χάντοκ

Ντακότα Τζόνσον

Ρούνι Μάρα

Λίλι Ντόναλντσον

Γκουέντολιν Κρίστι

Λόρα Γουίτμορ

Τάνια Μπουρ

Άναμπελ Γουόλις

Μπελ Πόουλι

Σάρα Τζέιν Κρόφορντ

Λάουρα Μπέιλι

Στέφανι Πάουερς

Ο Έντι Ρεντμέιν με τη σύζυγό του Χάνα Μπαγκσάου

Ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο

Εμιλία Κλαρκ