Χτενίστηκα μετά από 4 εβδομάδες: Η κατάθλιψη όπως είναι

«Δεν έχω καθαρά ρούχα, γιατί είμαι τόσο κουρασμένη και λυπημένη για να τα πλύνω»

Ένα συγκινητικό ποστ στο Facebook ανέβασε μια νεαρή η οποία υποφέρει από κατάθλιψη, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους λεπτομέρειες για τη μάχη που δίνει με τη ψυχική διαταραχή. Η Katelyn Marie Todd, έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο διαδίκτυο, λέγοντας πως η κατάθλιψη επηρέασε αρνητικά την προσωπική της υγιεινή, σε τέτοιο βαθμό που αμελεί να φροντίσει την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Todd μοιράστηκε μέσω της σελίδας της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να χτενίζει τα μαλλιά της. «Χτένισα τα μαλλιά μου σήμερα. Για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις εβδομάδες...», σημειώνει και συνεχίζει «έκλαιγα καθώς λουζόμουν γιατί είχα ξεχάσει πώς είναι η αίσθηση να περνάνε τα δάχτυλά μου ανάμεσα από τα μαλλιά μου. Βούρτσισα και τα δόντια μου, για πρώτη φορά έπειτα από μια εβδομάδα. Τα ούλα μου μάτωσαν, το νερό έγινε κόκκινο. Έκλαψα...», γράφει και πάνω από 100.000 άνθρωποι αντέδρασαν δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στη νεαρή γυναίκα.

«Όταν βγήκα από τη ντουζιέρα, δε μπορούσα να σταματήσω να μυρίζω τα μαλλιά μου και τα χέρια μου. Απέφευγα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους γιατί δε μύριζα όμορφα... Δεν έχω καθαρά ρούχα, γιατί είμαι τόσο κουρασμένη και λυπημένη για να τα πλύνω», έγραψε μεταξύ άλλων.