Wise Girl

Η αμερικανίδα ηθοποιός διασκεδάζει στο πάρτι μετά την απονομή των βραβείων Screen Actors Guild στο Cocoanut Grove παρέα με το Richard Barthelmess, τον Απρίλιο του 1938. Η καριέρα της Χόπκινς ξεκίνησε το 1930 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Paramount Pictures. Ένα χρόνο μετά έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία "Fast and Loose" και λίγο καιρό μετά σημείωσε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το ρόλο της Ivy Pearson στην ταινία "Dr. Jekyll and Mr. Hyde".

Αρνήθηκε το ρόλο της Ellie Andrews στην ταινία "It Happened One Night" και πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Scarlett O'Hara στο "Gone with the Wind" χωρίς όμως επιτυχία. Η καριέρα της συνεχίστηκε με αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων και η "Becky Sharp" για την οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα για Oscar.

Η Χόπκινς, η οποία είχε κόντρα με τη Μπέτυ Ντέιβις, παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο ηθοποιός Brandon Peters, ο δεύτερος ο σεναριογράφος Austin Parker, ο τρίτος ο σκηνοθέτης Anatole Litvak και ο τέταρτος ο πολεμικός ανταποκριτής Raymond B. Brock. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 1972 από καρδιακή προσβολή, εννέα ημέρες πριν από τα 70α γενέθλιά της.