Αυτές είναι οι γυναίκες των πανίσχυρων και πάμπλουτων αντρών του πλανήτη

Από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, στον Mr Zara

Οι άνθρωποι συχνά βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα ότι οι ισχυροί πολυεκατομμυριούχοι άντρες, έχουν στο πλευρό τους καλομαθημένα μοντέλα που ξοδεύουν το χρόνο τους σε σαλόνια ομορφιάς, σπα και κομμωτήρια. Κάτι τέτοιο αληθεύει άραγε; Το Bright Side, μάλλον βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαθιστά την αλήθεια, παρουσιάζοντας τις εξίσου δυναμικές συμβίες των ισχυρών αυτού του πλανήτη. 

Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Πρισίλα Τσαν 

Ο 34χρονος δισεκατομμυριούχος χρωστά τη φήμη και τα αμύθητα πλούτη του στο Facebook. Ο ιδρυτής της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του Priscilla Chan ενώ και οι δυο βρίσκονταν στα φοιτητικά θρανία του Χάρβαρντ. Η 32χρονη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του ενθαρρύνοντάς τον σε κάθε προσπάθεια. Παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή στην κατοικία τους, τον Μάιο του 2012 και στις 2 Δεκεμβρίου του 2015, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Γουόρεν Μπάφετ και Astrid Menks

Ο 86χρονος μεγιστάνας Μπάφετ θεωρείται ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους επενδυτές στον κόσμο με περιουσία πάνω από τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Αμερικανός γνώρισε την Astrid τη δεκαετία του '70 όταν εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα. 

Μπίλ και Μελίνα Γκέιτς 

Με περιουσία 80 δισ. δολαρίων, ο ιδρυτής της Microsoft και από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπους στην ιστορία γνώρισε τη σύντροφό του σε εκδήλωση της Microsoft (ήταν εργαζόμενη). Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1994 και μεγάλωσαν τρία παιδιά.  

Λάρι Πέιτζ και Λουσίντα Σαουθγουορθ 

Ο συνιδρυτής της μηχανής αναζήτησης Google, παντρεύτηκε τη σύζυγό του το 2007 σε νησί της Καραϊβικής ελάχιστους μήνες αφότου γνωρίστηκαν. Η Λουσίντα είναι ερευνητική επιστήμονας, μητέρα των δυο παιδιών του πανίσχυρου άντρα και προσπαθεί να αποφεύγει τη δημοσιότητα. 

Τζεφ και ΜακΚένζι Μπέζος

Ο CEO και ιδρυτής της Amazon, περιέγραψε σε συνέντευξή του στη Vogue πώς γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του το 1992. «Τα γραφεία μας ήταν το ένα δίπλα στο άλλο... Άκουγα το γέλιο της, πώς να μη την ερωτευτώ;». Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. 

Ρίτσαρντ και Τζόαν Μπρανσον

Ο πολυσχιδής δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Virgin, γνώρισε την μετέπειτα σύζυγό του σε μια αντικερί- παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν παντρεμένη, την φλέρταρε για πάνω από ένα χρόνο. Τελικά, εγκατέλειψε τον σύζυγό της και βρέθηκε στην αγκαλιά του επίμονου θαυμαστή της. Έχουν μαζί δυο παιδιά. 

Αμάνσιο Ορτέγκα και Φλόρα Περεζ Μαρκοτ

Ο Ισπανός ιδιοκτήτης καταστημάτων ένδυσης (Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque, Lefties) έχει αμύθητη περιουσία -πάνω από 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ειδύλλιο με τη Φλόρα, πλέχτηκε στο γραφείο καθώς εκείνη εργαζόταν ως γραμματέας του. Παντρεύτηκαν το 2001. 

Στέφαν και Κάρολιν Πίρσον 

Ο σουηδός ιδιοκτήτης των H&M, έχει μια άκρως ζηλευτή περιουσία-κάπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Η σύζυγός του, δεν είναι μια τυπική σύζυγος της υψηλής κοινωνίας καθώς αποφεύγει τη δημοσιότητα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά και ζει μακριά από πολυτελείς υπερβολές.

Μάικλ και Σούζαν Ντελ

Ο δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών Dell γνώρισε τη σύντροφό του σε ραντεβού στα τυφλά. Η Σούζαν, επαγγελματίας αθλήτρια στο τρίαθλο, γοήτευσε τον... κομπιουτερά και σύντομα ένωσαν τις ζωές τους. Έχουν τέσσερα παιδιά. 

Μάικλ Μπλούμπεργκ και Νταϊάνα Τέιλορ 

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ είναι ένας από τους πλουσιότερος Νεοϋορκέζους και ιδρυτής του ομώνυμου πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων. Όταν χώρισε την πρώτη του σύζυγο, και συμβιώνει από το 2000 με την Νταϊάνα. Το ζευγάρι, δηλώνει πεισματικά ότι δε πρόκειται να παντρευτεί.