Μικροί χώροι, ντιζαϊνάτες ιδέες για το γραφείο του σπιτιού

Δείτε και σε φωτογραφίες, μερικές ιδέες για να κλέψετε...

Είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε για να διαβάζουν τα παιδιά, ή για να έχετε απλά ένα χώρο όπου θα σερφάρετε με την ησυχία σας, η ανάγκη για να ενσωματώσετε ένα χώρο για γραφείο μέσα στο σπίτι σας είναι επιβεβλημένη.

Εντούτοις, πολύ σπάνια ορισμένες κατοικίες και διαμερίσματα διαθέτουν έναν τέτοιο ξεχωριστό χώρο, λόγω έλλειψης πολλών τετραγωνικών μέτρων... Οπότε, τι κάνετε στην περίπτωση που αν και μετά βίας εσείς και η οικογένειά σας μοιράζεστε τα στενά όρια των τειχών του σπιτιού σας, επιθυμείτε διακαώς να... στριμώξετε το γραφειάκι σας; Με όπλο τη δημιουργικότητά σας, σχεδόν κάθε γωνιά του σπιτιού μπορεί να μετατραπεί σε χρήσιμο και φιλόξενο γραφείο. 

Η ιστοσελίδα idealhome.co.uk, σας παροτρύνει να μη φοβηθείτε να συμπεριλάβετε ζωηρά patterns και ταπετσαρίες στο σημείο που θα επιλέξετε καθώς αυτό θα αποσπά το βλέμμα από το, σχεδόν πάντα, ακατάστατο γραφείο. Χώρια που αυτό το τρικ χρησιμοποιείται για να δώσει μια άλλη προοπτική ανάδειξης του χώρου! Αν πάλι, οι ταπετσαρίες δεν είναι κάτι που θα επιλέγατε, μια καλή ιδέα είναι οι πίνακες ανακοινώσεων, οι ραφιέρες για ντοσιέ, ή οι ράγες με μικρά μανταλάκια για φωτογραφίες και καρτ ποστάλ. Αυτά τα έξτρα διακοσμητικά tips θα ζωηρέψουν το χώρο μελέτης σας. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μια νέα τάση για χώρο γραφείου, είναι η κουζίνα - είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον σημείο μιας και η κουζίνα είναι ο... ομφαλός ενός σπιτιού, το κεντρικό σημείο. Από εκεί, ενώ εσείς ετοιμάζετε το δείπνο, μπορείτε να έχετε οπτική επαφή και με τα παιδιά όσο αυτά διαβάζουν...

Παρακάτω, δείτε και σε φωτογραφίες, μερικές ιδέες για να κλέψετε...: