Ταραμάς μους

Η ταραμοσαλάτα... αλλιώς

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Εκτύπωση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταραμάς μους

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ :

100 γρ. λευκός ταραμάς
1 μέτριο λευκό κρεμμύδι
350 ml καλό σπορέλαιο
50 ml απαλό ελαιόλαδο
100-120 ml μεταλικό νερό
Πιπέρι λευκό
2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
3-4 κ.σ. χυμός λεμονιού
 
 
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βάζετε σε μπλέντερ τον ταραμά με όλα τα υλικά εκτος απο τον άνηθο, και χτυπάτε μεχρι να δέσει ο ταραμάς. Στο τέλος, βάζετε μέσα και τον άνηθο και ανακατεύετε.
 
Το μείγμα γίνεται πολύ σφιχτό και ρίχνετε παγωμένο νερό και συνεχίζετε να χτυπάτε, μέχρι να γίνει μια απαλή αλοιφή.
Προσθέστε λίγο άσπρο πιπέρι για να τον κάνετε πιο πικάντικο.
 
Τον βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σερβίρετε πάνω σε βραστές πατάτες και πασπαλίζετε με άνηθο ή σαν ντιπάκι με τη λαγάνα.

Copyright © 2012 - 2014 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.