Χριστουγεννιάτικα πτι-μπερ με γλάσο ζάχαρης

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

 

Χρόνος προετοιμασίας: 10΄

Χρόνος παρασκευής: 15΄

Υλικά 

2 πακέτα πτι-μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 
Για το γλάσο
 
2 ασπράδια αυγού
 
500 γρ. ζάχαρη άχνη
 
Χυμό από ½ λεμόνι
 
Χρώμα ζαχαροπλαστικής (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο)
 
 
 

Εκτέλεση

 
1. Φτιάχνουμε το γλάσο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το γλάσο έως ότου έχουμε ένα λείο μείγμα.
 
2. Βουτάμε τα πτι-μπερ στο γλάσο ένα ένα και αφήνουμε να στεγνώσουν σε σχάρα.
 
3. Χρωματίζουμε το υπόλοιπο γλάσο και διακοσμούμε τα μπισκότα σύμφωνα με τη φαντασία μας.