Τι να προσέξετε στο μενού της 25ης Μάρτιου

Οι συμβουλές

Η κρίσιμη μέρα για πολλά εστιατόρια έφτασε. Κάθε χρόνο η 25η Μαρτίου έχει την τιμητική της, καθώς μετά την παρέλαση ο «μπακαλιάρος σκορδαλιά» περιμένει σε πολλά εστιατόρια. 

Οι προετοιμασίες έχουν γίνει και όπως είναι αναμενόμενο πολλά εστιατόρια θα γεμίσουν αύριο Σάββατο. 

Σε κάθε περίπτωση το μενού της 25ης Μαρτίου χρειάζεται προσοχή. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τι μπορείτε να προσφέρετε, να δώσετε απλές ή ψαγμένες γεύσεις και να κερδίσετε πελάτες που θα γίνουν μόνιμοι. 

Οι συμβουλές  

Τα περισσότερα εστιατόρια για την 25η Μαρτίου ετοιμάζουν ειδικά μενού που προτείνουν στους πελάτες τους. Τα κέρδη από μία τέτοια κίνηση είναι σημαντικά. Υπάρχει ευκολότερη διαχείριση των πρώτων υλών, η κουζίνα κινείται πιο γρήγορα και αποδοτικά και όλοι είναι ευχαριστημένοι.  

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr