Γρήγορη και πολύ εύκολη σάλτσα λαδιού με κρόκο Κοζάνης

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χυμός από ένα λεμόνι
Ένα γραμμάριο κρόκος Κοζάνης
Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά.

Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο, το ελαιόλαδο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.

Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr