Πένες με κοτόπουλο και λιμοντσέλο ή άλλο αρωματικό γλυκό κρασί

Από το Γιάννη Λιάκου

Υλικά για 1 άτομο:

• 150-200γρ. πένες
• 100γρ.στήθος κοτόπουλο
• Μισή κίτρινη πιπεριά
• Μισή κόκκινη πιπεριά
• 10γρ. ελαιόλαδο
• Τυρί μασκαρπόνε
• Ζωμός κότας ελαφρύς

Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πένες σε ελαφρά αλατισμένο νερό. Ταυτόχρονα σοτάρουμε πολύχρωμες πιπεριές.

Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Σοτάρουμε καλά και σβήνουμε με λιμοντσέλο.

Προσθέτουμε λίγο ζωμό κότας στις πένες και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν τα υγρά.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μασκαρπόνε ή οποιοδήποτε άλλο κρεμώδες τυρί και δένουμε τις πένες.