Αυγά με ντομάτες… αλλιώς

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15-20 λεπτά

4 αυγά

4-5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες

1 ποτηράκι του κρασιού χυμό ντομάτας

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

200γρ. φέτα σε μεγάλα κομμάτια

1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζω σε ένα τηγάνι τα κομμάτια και τον χυμό ντομάτας. Τα αφήνω σε χαμηλή φωτιά και όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτω το λάδι και την πράσινη πιπεριά.

Ανακατεύω τη σάλτσα και βάζω μέσα τα αυγά μάτια (ολόκληρα, όχι χτυπητά όπως στην ομελέτα). Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και αφήνω τα αυγά να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά.

Βγάζω το τηγάνι από την φωτιά, ρίχνω από επάνω τα κομμάτια φέτας και κουνάω προσεκτικά το τηγάνι 2-3 φορές.

Σερβίρω το φαγητό ζεστό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Το news.gr σας θυμίζει τις συνταγές, τις συμβουλές και τα μυστικά που εσείς αγαπήσατε! Για τις επόμενες μέρες οι πλέον διαβασμένες και αγαπημένες συνταγές και συμβουλές του news έρχονται ξανά στην επικαιρότητα!

*Η συνταγή από τη Ρένα της Φτελιάς