Παγωτό με άρωμα Πάσχα στα Kayak

Άρωμα φρεσκοψημένου τσουρεκιού, μυρωδιές από μαστίχα, μαχλέπι και βανίλια σε μια μπάλα παγωτού.

Το ελληνικό παγωτό που πρώτο αφουγκράστηκε την Ελλάδα και τις παραδόσεις της, τα αρώματα και τις αναμνήσεις μας, τις ρίζες και τις παιδικές μας γεύσεις και τις έκανε παγωτό μας συστήνει σε μία άκρως πασχαλινή και ελληνική γεύση παγωτού.

Άρωμα φρεσκοψημένου τσουρεκιού, μυρωδιές από μαστίχα, μαχλέπι και βανίλια που θυμίζουν Πάσχα και όλα αυτά μέσα σε ένα παγωτό!

Τραγανά κομμάτια τσουρεκιού πασπαλισμένα με αρωματικό φίνο μείγμα μυρωδικών, βυθισμένα σε μια εξαίσια, πλούσια και γεμάτη γεύση κρέμας, το παγωτό Τσουρέκι της Kayak μας παρασέρνει σε ένα ατελείωτο ταξίδι.

kayak

«Ζυμωμένο» με τα πιο αγνά υλικά και με τη σπιτική φροντίδα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα Kayak, το παγωτό Τσουρέκι δεν θα πρέπει να λείψει από κανένα γιορτινό τραπέζι φέτος το Πάσχα.

Επιλέγοντας τις πιο εκλεκτές και σπάνιες γεύσεις προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα, η Kayak εμπνέεται από την παράδοση της Λαμπρής, δημιουργώντας κάτι ειδικά για τις μαγικές αυτές μέρες του χρόνου!

Από τους Πασχαλινούς πειρασμούς της Kayak, ωστόσο, δε θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και το απολαυστικό τσουρέκι σοκολάτας!

kentriki_kayak2

Πληροφορίες

Ι. Μεταξά 24-26 & Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα

www.kayak.gr

Fb page: Kayak Ice Cream