Muffin καρύδας από τη Γαλλία

Υλικά

Για 4-6 άτομα

100 γραμμάρια ινδική καρύδα
65 γραμμάρια κρέμα καρύδας
100 γραμμάρια ζάχαρη
60 γραμμάρια βούτυρο
4 κρόκοι αυγών
1 αυγό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε 100 γραμμάρια ζάχαρη με 4 κόκκους αυγών μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Λιώνουμε το βούτυρο.

Στο ήδη υπάρχον μείγμα, προσθέτουμε 100 γραμμάρια ινδική καρύδα, 65 γραμμάρια κρέμα καρύδας, το λιωμένο βούτυρο και το αυγό, χτυπάμε και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Αλείφουμε με βούτυρο και αλεύρι τις ατομικές φόρμες για κέικ (σαν αυτές που φτιάχνουμε και τα muffins), τις γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr