Το γουρουνόπουλο σε σάντουιτς

Από το Γιάννη Λιάκου

Από το γουρουνόπουλο της Κυριακής τεμαχίζουμε το κρέας και το βάζουμε σε μια μπασίνα.

Προσθέτουμε μια κουταλιά μουστάρδα dijon, 2 κουταλιές μαγιονέζα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια τσιαπάτα την ανοίγουμε στη μέση σαν σάντουιτς και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Τρίβουμε λίγο σκόρδο και κομματάκια ντομάτας. Βάζουμε λίγο μαρούλι και φλούδες παρμεζάνας, το χοιρινό και φουρνίζουμε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Σερβίρουμε με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.