Τσιροσαλάτα

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΦΛΕΒΑΡΗ
 
ΥΛΙΚΑ
  • 100 γρ. τσίρος
  • 100 γρ. πλιγούρι
  • 100 γρ .φακές
  • ½ λόλα κόκκινη
  • ½ λόλα πράσινη
  • 1 λεμόνι χυμό
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι δυόσμο 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Σε 100γρ ζεστό νερό μουλιάζουμε το πλιγούρι. Βράζουμε τις φακές, πλένουμε τις σαλάτες μας και σε μια μπασίνα αδειάζουμε το πλιγούρι, τις φακές, τις κομμένες λόλες και ανακατεύουμε με το λάδι και το λεμόνι και αλατοπιπερόνουμε. Τις σερβίρουμε και προσθέτουμε τον τσίρο.
 

Ο Χαράλαμπος Φλεβάρης είναι executive chef στο Thalatta Seaside Hotel Experience