Πάστα σκόρδου

Χρόνος προετοιμασίας: 5΄ 
 
Χρόνος παρασκευής:
 
 
Υλικά 
 
Σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
ελαιόλαδο
Αλάτι 
 
Εκτέλεση
 
Τοποθετούμε τις σκελίδες στο μούλτι. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια κρέμα.
Αποθηκεύουμε σε βαζάκια στο ψυγείο, καλύπτοντας την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο ακόμη.
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν το φρέσκο σκόρδο, αντιστοιχίζοντας  1 κουταλάκι του γλυκού πάστας , με μια σκελίδα σκόρδο.