Mοσχαράκι με σάλτσα από φιστίκια

Αφροδισιακή συνταγή για ένα τέλειο γεύμα με τον αγαπημένο σας!

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 σκελίδες σκόρδο
1 μια κούπα μαϊντανό
1 κουτάκι ντοματάκια
2 φρέσκες ντομάτες
κανέλα 1 ξυλάκι
αλάτι, πιπέρι, λάδι
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
500 γραμμάρια φυστίκια
500 γραμμάρια κάσιους
2 κρεμμύδια μεγάλα

Εκτέλεση

Σερβίρουμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα από φιστίκια! Αφροδισιακή συνταγή για ένα τέλειο γεύμα με τον αγαπημένο σας!Από βραδύς βάζουμε τα φιστικιά σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.

Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο.

Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο ρίχνουμε το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.

Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.

Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά.

Και για μετά το γεύμα.... Απολαύστε την τούρτα καρδούλα με ροδοπέταλα!

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr