Γκιούλμπασι: Ένα παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας

Πλένουμε το αρνί μας και του ανοίγουμε σχισμές με ένα μαχαίρι. Μέσα βάζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το πιπέρι. Κόβουμε τα τυριά σε κύβους

Απαιτούμενος χρόνος: 130 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Εύκολη

Υλικά

Ένα μικρό μπούτι από αρνί
Μισό κιλό διάφορα τυριά
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι πιπέρι
6 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε το αρνί μας και του ανοίγουμε σχισμές με ένα μαχαίρι. Μέσα βάζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το πιπέρι.

Κόβουμε τα τυριά σε κύβους και αλείφουμε το κρέας και τα τυριά με λάδι και τα τυλίγουμε σφιχτά σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε για δύο ώρες στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr