Λαχανοσαλάτα με ροκφόρ και ραπανάκια

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

½ φλιτζάνι γιαούρτι με 2 % λιπαρά
¼ φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
1 μικρή σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σάλτσα ταμπάσκο 8 σταγόνες
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μάτσάκι ραπανάκια, καθαρισμένα και κομμένα ζουλιέν
8 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο
¾ φλιτζανιού ψιλοκομμένο ψημένα καρύδια
60 γραμμάρια ροκφόρ τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, άνηθο, το ξίδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και σάλτσα ταμπάσκο.

Προσθέστε τα κρεμμυδάκια, ραπακάνια, το λάχανο και τα καρύδια και ανακατεύουμε για να παλτό. Προσθήκη μπλε τυρί και ανακατέψτε ξανά για να συνδυάσετε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr